Revista Aeronautica ARPIA

Si asta carand revista in teancuri, in brate, impreuna cu cel care si-a tocit capul cel mai mult pentru a o realiza, cdr.av.(r) Viorel Traistaru, scoasa de la tipar in zori de zi, special pentru BIAS 2018.

Era ora 08.12-si nu gresesc-atunci cand am intrat gafaind cu teancurile in brate in hangarul ROMEXPO plin de standurile expozantilor, inaugurand fericiti primul numar din ceea ce ARPIA (Asociatia Romana pentru Propaganda Istoriei Aviatiei) si desigur noi,cei care am pus umarul scriind si fotografiind pentru ea, a dorit sa fie o restaurare istorica a unei publicatii intrerupte arbitrar, o publicatie nu doar de istorie ci si de actualitate, tehnica, informala pe toata suprafata temei date de ceea ce inseamna aeronautica.

Nu mi-a dat prin cap sa ne fotografiem carand teancurile mirosind a revista noua si nici macar atunci cand mandri am oferit exemplare dragilor colaboratori de la ROMATSA,CNAB, Muzeul National al Aviatiei si altii.

Pacat.

Eram atat de surescitati, de incantati si de grabiti sa o prezentam cat mai multora in plin eveniment aviatic (BIAS 2018), incat…am ramas cu emotiile si cu imaginea celor care au vazut-o, primit-o, felicitandu-ne si bucurandu-se ca a aparut. Fara o fotografie macar.

Este mare lucru cuvantul scris! A fost si a ramas mare lucru. Dar sa stiti ca mai mare este pentru cel care isi vede cuvintele sale in pagina unei reviste fizice,de hartie, care poate umbla din mana in mana, care poate fi pusa la pastrare in biblioteca si scoasa din

.

cand-in-cand ca sa te lauzi cu ea…sau sa o faci cornete pt seminte daca nu chiar sa va aprinzi focul cu ea intr- seara racoroasa…

Ei bine, toate ca toate! Important este ca a iesit, ca exista, ca avem material pentru „n” numere istorice si intotdeauna si reportaje de actualitate si daca se va putea, se va mari chiar si numarul de pagini!

Comenzi pentru aceasta se vor putea face pe pagina de facebook

https://www.facebook.com/arpiabucurestiotopeni/

Si la telefon: (0745) 114 431. Va mulțumim!

Nemo (Alex Stoian)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s